X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Co na pękające naczynka w okolicach nosa
Odpowiedz

Co na pękające naczynka w okolicach nosa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2020, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oraz na policzkach?

Szukam czegoś bezpiecznego bo jestem w ciązy

• zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 2 grudnia 2020, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamina C uszczelnia naczynia krwionośne, zmniejsza rumien, itp można sobie poczytać jak działa, serum z witamina C można stosować cały rok oraz w ciąży i w okresie karmienia piersią.

Jak już urodzisz dobrze bedzie wybrać się na jakiś zabieg w gabinecie kosmetycznym, który uszczelni naczynka.
    https://chirurgia-pomorska.edu.pl/problem-pajaczkow-na-skorze/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 10:15

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ