Covid-19 w I trymestrze
-
Po dwóch dniach od napisania postu zanikł mi węch i smak, przez cały tydzień przesypiałam noce i dnie. Nie było źle, bo gorączka była jednodniowa, wzięłam po prostu paracetamol i przeszło. Maleństwo ma się dobrze. Po tygodniu od pierwszego objawu zdarzył mi się spory spadek progesteronu więc i plamienia, być może związany z chorobą, tego nie wie nikt, ale leki pomogły i już wszystko jest w porządku.
Będzie dobrze, myśl pozytywnie ☺️ staraj się utrzymywać temperaturę nas stałym poziomie a reszta będzie ok -
Dziękuje za odpowiedz!
Właśnie teraz tez nie mam smaku ani węchu, ogólnie to samo osłabienie i duża ilość snu, na szczęście mam apetyt 🙂
Powiedz mi proszę kiedy odzyskałeś zapach i węch? Jak rozpoznać obniżenie progesteronu?
Dziękuje i życzę dużo zdrowka ❤️ -
Nie mam węchu i smaku w dalszym ciągu (ale nie powiem, żeby mi to narazie przeszkadzało 😀 ).
Co do progesteronu to twardniał mi ciągle brzuch i zaczęłam plamić. Więc od razu lekarz ginekolog skierował mnie na krew i dostałam hormony.
Również życzę zdrówka ❤️ będzie dobrze ☺️ -
Dziękuje Wam za wiadomości 🙂
Strasznie się bałam dalszych konsekwencji, ale mnie uspokoilyscie. Choć umierać nie zamierzam 🤣
Odnośnie braku smaku i węchu to dobra sprawa, ponieważ jem zdrowe rzeczy, których nie mogłabym zjeść mając smak i węch 🙂
Pozdrawiam ciepło ❤️Aaasti lubi tę wiadomość
-