X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje cykl bez owulacji....
Odpowiedz

cykl bez owulacji....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • En- Natalia Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, cały czas mam cykle bez owulacyjne.... ;((
    od 4 dnia cyklu do podajże 9 brałam clo... potem dupka dziś jest 22 dzień cyklu... w 21 dniu cyklu endometrium 0.92
    i torbiel na lewym jajniku.... wydaje mi się, że to poprostu duży pęcherzyk.... ponieraż byłam u lekarza 2 mc temu w czasie owulacji był torbiel na prawym niby....
    po przewidywanej owulacji znikła... teraz kolejny raz przed... jest torbiel a po... tego to jeszcze nie wiem.
    Dostałam luteine 50g dopochwowo 2x dziennie..
    miała któraś z was taki problem już?????

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ