X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje cykl bez owulacji....
Odpowiedz

cykl bez owulacji....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • En- Natalia Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, cały czas mam cykle bez owulacyjne.... ;((
    od 4 dnia cyklu do podajże 9 brałam clo... potem dupka dziś jest 22 dzień cyklu... w 21 dniu cyklu endometrium 0.92
    i torbiel na lewym jajniku.... wydaje mi się, że to poprostu duży pęcherzyk.... ponieraż byłam u lekarza 2 mc temu w czasie owulacji był torbiel na prawym niby....
    po przewidywanej owulacji znikła... teraz kolejny raz przed... jest torbiel a po... tego to jeszcze nie wiem.
    Dostałam luteine 50g dopochwowo 2x dziennie..
    miała któraś z was taki problem już?????

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ