X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Czy chodzicie na szpilkach
Odpowiedz

Czy chodzicie na szpilkach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. Mam 170 wzrostu i zastanawiam się czy nie jestem zbyt wysoka na szpilki...

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 13 września 2022, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem od ciebie wyższa i w zimę zazwyczaj chodzę w botkach na obcasie. Nie czuję się za wysoka, bardzo dodaje mi to pewności siebie. Takie buty wydłużą ci nogi i będziesz optycznie szczuplejsza. Poza tym będziesz mieć lepszy chód (?). Same plusy;)

Poza ty jeśli nie czujesz się pewnie na szpiolkach zainwestuj w konturny:
    https://suzana.pl/category/buty-damskie-botki-na-koturnie

Sa wygodniejsze i będziesz czuła się pewniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 08:27

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ