WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Czy chodzicie na szpilkach
Odpowiedz

Czy chodzicie na szpilkach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie. Mam 170 wzrostu i zastanawiam się czy nie jestem zbyt wysoka na szpilki...

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 13 września 2022, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem od ciebie wyższa i w zimę zazwyczaj chodzę w botkach na obcasie. Nie czuję się za wysoka, bardzo dodaje mi to pewności siebie. Takie buty wydłużą ci nogi i będziesz optycznie szczuplejsza. Poza tym będziesz mieć lepszy chód (?). Same plusy;)

Poza ty jeśli nie czujesz się pewnie na szpiolkach zainwestuj w konturny:
    https://suzana.pl/category/buty-damskie-botki-na-koturnie

Sa wygodniejsze i będziesz czuła się pewniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 08:27

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ