Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Depresja poporodowa
Odpowiedz

Depresja poporodowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • galadriela Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2023, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Czy jest tu jakaś mama, która zmaga się z depresją poporodową? Chętnie nawiążę kontakt celem wzajemnego wsparcia :)

Mała miii lubi tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też źle z samopoczuciem

• sawak Koleżanka

Wysłany: 4 marca, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdiagnozowano u mnie depresję poporodową i zaburzenia lękowe około 2 miesiące po porodzie. Ponad pół roku chodziłam na terapię. Czy moje dziecko jest hnb? Raczej nie, ale jest wymagający.
    Zdecydowanie warto jest poszukac pomocy, szczegolie, ze można z takiej pomocy skorzystać też w formie online
    https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/
    Chociażby tutaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca, 12:48

• Martynka.98 Autorytet

Wysłany: 5 marca, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulam mocno, kobiety. U mnie po traumatycznej ciąży depresja poporodowa również się wykluła. Coś strasznego i nie życzę najgorszemu wrogowi, na szczęście jest już lepiej, jestem rok od porodu i niedługo będę odstawiać leki :) trzymam za was mocno kciuki, pamiętajcie, że to nie jest nic wstydliwego.

🩵 10.03.2025, 10:30, 38+3 Beniamin
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ