X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Dieta a azs
Odpowiedz

Dieta a azs

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim,

Słyszałam, że dieta może wpływać na nasilenie objawów AZS. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Co warto włączyć do jadłospisu, a czego lepiej unikać?

• sawak Koleżanka

Wysłany: 13 lutego, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zmiana diety przyniosła znaczną poprawę. Unikam produktów wysoko przetworzonych, cukru i nabiału, bo zauważyłem, że nasilają u mnie objawy. Staram się jeść dużo warzyw, zdrowych tłuszczów (np. awokado, orzechy) i ryb bogatych w kwasy omega-3. Warto też obserwować reakcje swojego organizmu na różne pokarmy i ewentualnie zrobić testy alergiczne. Zerknij sobie też na kosmetyki na azs w sklepie verdelove.pl Są to kosmetyki specjalnie do potrzeb takiej skóry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca, 10:09

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ