X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Dodatni HBS w ciąży
Odpowiedz

Dodatni HBS w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam...niedawno dowiedzałam się, że mam dodatni HBS...lekarz spytał tylko czy miałam kontakt z kimś chorym (nie mam pojęcia) spytałam i co teraz a on w zasadzie nic....martwi mnie to podejście bo właściwie co teraz...co z dzieckiem ?

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • NW Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu masz co nieco powiedziane w tym temacie: https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie_w_ciazy/dodatni_hbs_i_wzw_typu_b_w_ciazy.html

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, ale szperać po internecie potrafie...interesuja mnie przykłady na własnej skórze...

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ