X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Drgawki , trzęsące się dziecko w brzuchu ??
Odpowiedz

Drgawki , trzęsące się dziecko w brzuchu ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2023, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Jestem w 27 tygodniu ciąży i od paru dni mam uczucie innego zachowania dziecka w brzuchu . Do tej pory mały był średnio ruchliwy i oczywiście miewał czkawki i tak samo ma czkawki . Tak więc wiem jak czkawki wyglądają. Ale od paru dni czuje chodzby całe ciało się trzęsło, drżało i to mam kilka razy na dzień i w nocy też. Wizytę mam dopiero 16 stego u mojego ginekologa .

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2023, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, przy pierwszej ciazy mialam takie same wrazenia jak ty... cos w stylu trzesacego sie malucha, trzepot skrzydel, drgawek? po 30 tygodniu sie uspokoilo. lekarz stwierdzil, ze maluch trenuje. mloda urodzila sie zdrowa i smiga teraz do przedszkola. wiec u nas nie oznaczalo to niczego zlego. ale jedna ja nie jestem zadnym dowodem na to, ze wszystko jest ok. wiec niestety ale musisz uzbroic sie w cierpliowsc i poczekac na wizyte u swojego lekarza. sciskam mocno!

• Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2023, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !

Tam takie trzesawki jakby .. to jest mega przerażające ale mały jak miał dość dużo tych ruchów drgań to teraz się trochę już uspokoiło.
    Dzisiaj miałam 3 badania prenatalne i wyszło wszystko prawidłowo. Że dziecko prawidłowo się rozwija i jego dobrostan jest dobry .
    więc myślę że te trzesawki też ustaną.
    Oczywiście poinformuję o tym na najbliższej wizycie u mojego ginekologa. Dziękuję za informację.

Mas lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ