X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ginekolog katowice
Odpowiedz

Ginekolog katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dariaaa28 Znajoma

Wysłany: 17 września 2024, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Jestem w trzeciej ciąży i ze względu na dwa ubytki w macicy ciąża jest wysokiego ryzyka. Czy ktoś z Katowic lub okolic może polecić ginekologa, który odpowiednio poprowadzi mnie ?

preg.png
  • AgaOs Ekspertka

Wysłany: 17 września 2024, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pan Dr Tomasz Zieliński, Pani dr Mirosława Mackiewicz. Oboje pracują w Katwicach w szpitalu UCK. 10 tygodni się mną opiekowali na patologii ciąży. Wszystko zrozumiałe tłumaczą, mają ogromną wiedzę a z racji pracy w UCK widzieli nie jeden "trudny przypadek".

Starania od 09.2020

👱‍♀️1986
    22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
    08.2022 - poronienie chybione
    04.2023 - ciąża pozamaciczna

🧔1979

preg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ