X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ginekolog katowice
Odpowiedz

Ginekolog katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dariaaa28 Znajoma

Wysłany: 17 września, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Jestem w trzeciej ciąży i ze względu na dwa ubytki w macicy ciąża jest wysokiego ryzyka. Czy ktoś z Katowic lub okolic może polecić ginekologa, który odpowiednio poprowadzi mnie ?

preg.png
  • AgaOs Ekspertka

Wysłany: 17 września, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pan Dr Tomasz Zieliński, Pani dr Mirosława Mackiewicz. Oboje pracują w Katwicach w szpitalu UCK. 10 tygodni się mną opiekowali na patologii ciąży. Wszystko zrozumiałe tłumaczą, mają ogromną wiedzę a z racji pracy w UCK widzieli nie jeden "trudny przypadek".

Starania od 09.2020

👱‍♀️1986
    22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
    08.2022 - poronienie chybione
    04.2023 - ciąża pozamaciczna

🧔1979

preg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ