GINEKOLOG WARSZAWA
-
hey, kochane jestem na początku już powikłanej ciąży, (początek 8tc) krwiawienie, krwiak prawdopodobnie podkosmowkowy ok 16x6mm szukam naprawdę dobrego ginekologa/położnika najchętniej endokrynologa, który poprowadzi ciąże, najchętniej współpracującego ze szpitalem Św. Zofii, ale nie jest to obligatoryjne. Proszę o rady.
-
Naffa wrote:hey, kochane jestem na początku już powikłanej ciąży, (początek 8tc) krwiawienie, krwiak prawdopodobnie podkosmowkowy ok 16x6mm szukam naprawdę dobrego ginekologa/położnika najchętniej endokrynologa, który poprowadzi ciąże, najchętniej współpracującego ze szpitalem Św. Zofii, ale nie jest to obligatoryjne. Proszę o rady.
Sprawdź na znanylekarz.pl - będziesz mieć tam jeszcze opinie innych pacjentek. Krwiaki często zdarzają się w ciąży, mój był ponad 2x większy niż Twój, zniknie jak wykształci się łożysko, więc bez stresu. Nie przemęczaj się i nie dźwigaj, będzie OK -
Marcin Wrona - z karowej. Bardzo dobry lekarz, wysokiej klasy specjalista, a do tego mega uprzejmy i empatyczny człowiek. Prowadził moją ciąże powikłaną z krwawieniami, ze sterydami, ze skracającą się szyjką i z cukrzycą. Szczęśliwie zakończona ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:10
20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -
Ekspert od trudnych ciąż i od problemów z zajściem w ciąże - prowadzi moją Siostrę i większość Jej koleżanek z pracy Wiem o przynajmniej dwóch szczęśliwie zakończonych ciążach i dwóch wywołanych z jego pomocą - Dr. Robert Brawura - Biskupski - Samaha
https://www.znanylekarz.pl/robert-brawura-biskupski-samaha/ginekolog/warszawa
Niestety nie z Żelaznej, ale naprawdę specjalista wysokiej próby. Przyjmuje na Starynkiewicza, w Premium Medical i w Boramed.
Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:03
-
Tylko dr Radzikowska! Bardzo dobra specjalistka od trudnych ciąż, kształciła się w Stanach i pracowała też na Żelaznej kilka lat. Teraz postawiła na prywatną praktykę, przyjmuje w Babka Medica.
Mnie wyprowadziła z krwiaka i odklejającej się kosmówki czego inni lekarze nawet nie zauważyli na usg. Teraz dzięki niej szczęśliwie zaczynam 30 tydzień. Powodzenia -
Cacuszko wrote:Marcin Wrona - z karowej. Bardzo dobry lekarz, wysokiej klasy specjalista, a do tego mega uprzejmy i empatyczny człowiek. Prowadził moją ciąże powikłaną z krwawieniami, ze sterydami, ze skracającą się szyjką i z cukrzycą. Szczęśliwie zakończona ciąża
-