X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje GINEKOLOG WARSZAWA
Odpowiedz

GINEKOLOG WARSZAWA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naffa Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey, kochane jestem na początku już powikłanej ciąży, (początek 8tc) krwiawienie, krwiak prawdopodobnie podkosmowkowy ok 16x6mm szukam naprawdę dobrego ginekologa/położnika najchętniej endokrynologa, który poprowadzi ciąże, najchętniej współpracującego ze szpitalem Św. Zofii, ale nie jest to obligatoryjne. Proszę o rady.

• Leira Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naffa wrote:
    hey, kochane jestem na początku już powikłanej ciąży, (początek 8tc) krwiawienie, krwiak prawdopodobnie podkosmowkowy ok 16x6mm szukam naprawdę dobrego ginekologa/położnika najchętniej endokrynologa, który poprowadzi ciąże, najchętniej współpracującego ze szpitalem Św. Zofii, ale nie jest to obligatoryjne. Proszę o rady.

Sprawdź na znanylekarz.pl - będziesz mieć tam jeszcze opinie innych pacjentek. Krwiaki często zdarzają się w ciąży, mój był ponad 2x większy niż Twój, zniknie jak wykształci się łożysko, więc bez stresu. Nie przemęczaj się i nie dźwigaj, będzie OK :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Uluś87 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ginekologiamurano.pl/?page_id=13380 bardzo dobry ginekolog ale niestety nie współpracuje już ze szpitalem Św Zofii.

• Cacuszko Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2019, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcin Wrona - z karowej. Bardzo dobry lekarz, wysokiej klasy specjalista, a do tego mega uprzejmy i empatyczny człowiek. Prowadził moją ciąże powikłaną z krwawieniami, ze sterydami, ze skracającą się szyjką i z cukrzycą. Szczęśliwie zakończona ciąża :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:10

20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g <3
    22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g <3
    12.2016 - 8tc [*] zabieg
    05.2017 - 9tc [*] zabieg
    02.2018 - cb :(
    po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
    MTHFR C677T
    MTHFR A1298C
    V-Leiden ujemny
    Kariotypy ok
    Zespól antyfosfolipidowy ok
  • Ulciak Znajoma

Wysłany: 19 marca 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekspert od trudnych ciąż i od problemów z zajściem w ciąże - prowadzi moją Siostrę i większość Jej koleżanek z pracy :) Wiem o przynajmniej dwóch szczęśliwie zakończonych ciążach i dwóch wywołanych z jego pomocą ;) - Dr. Robert Brawura - Biskupski - Samaha

https://www.znanylekarz.pl/robert-brawura-biskupski-samaha/ginekolog/warszawa

Niestety nie z Żelaznej, ale naprawdę specjalista wysokiej próby. Przyjmuje na Starynkiewicza, w Premium Medical i w Boramed.

Powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:03

• Oleśka11 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko dr Radzikowska! Bardzo dobra specjalistka od trudnych ciąż, kształciła się w Stanach i pracowała też na Żelaznej kilka lat. Teraz postawiła na prywatną praktykę, przyjmuje w Babka Medica.

Mnie wyprowadziła z krwiaka i odklejającej się kosmówki czego inni lekarze nawet nie zauważyli na usg. Teraz dzięki niej szczęśliwie zaczynam 30 tydzień. Powodzenia :)

gann3e3k131pma53.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cacuszko wrote:
    Marcin Wrona - z karowej. Bardzo dobry lekarz, wysokiej klasy specjalista, a do tego mega uprzejmy i empatyczny człowiek. Prowadził moją ciąże powikłaną z krwawieniami, ze sterydami, ze skracającą się szyjką i z cukrzycą. Szczęśliwie zakończona ciąża :)
    Zgadza się tylko do połowy kwietnia nigdzie nie przyjmuje.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartosz Godek! Na Starynkiewicza i pewnie też gdzieś prywatnie, ale to trzeba już sprawdzić. Świetny lekarz, w 100% polecam.

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ