X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Infekcja intymna i częste oddawanie moczu
Odpowiedz

Infekcja intymna i częste oddawanie moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werjatka Nowa

Wysłany: 4 października 2019, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, trafiła mi się infekcja intymna a tak długo miałam spokój. Do tego bardzo często oddaje mocz, to napewno nie przez ciąże bo partner ma to samo. Pewnie zaraziłam go przed objawami. Co brałyście w takich przypadkach? Ja jestem w 24 tc. Clotrimazol w globulkach i kremie na nic... Help 😢

• Sovi Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczna jest szybka wizyta u lekarza. U ciężarnych infekcje pęcherza trzeba leczyć koniecznie. Pewnie zleci Ci badanie moczu / posiew, może pobierze wymaz z pochwy albo po prostu da inne leki. Nie ma co odkładać. Doraźnie można żurawinę np. Żuravit, ale i tak potrzebna jest szybka wizyta

Pola jest już z nami:*

Emilka :*
    km5sio4p4vcbay7l.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ