X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kłucie w brzuchu
Odpowiedz

Kłucie w brzuchu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaMama2112 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , jestem w 14 tygodniu ciąży , i od kilku dni doświadczam bardzo nieprzyjemnego kłucia po lewej stronie nawet moze troche nizej jak spojenie łonowe , byłam u mojego lekarza zbadał mnie na fotelu i kazał brać nospe , wczoraj wzięłam ale nie zbyt pomogło.. może któraś z was tak miała ?? bardzo się martwię tym , i dodam ze to jest co jakiś czas takie kłucie w jednym miejscu..

• Dakota86 Debiutantka

Wysłany: 10 lipca 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam i mi lekarka powiedziała że więzadła macicy się naciągają lub jest to ból związany z jelitami, ponieważ macica się rozrasta i walczy o miejsce z jelitami. Ale wiadomo lepiej konsultować takie rzeczy ze swoim lekarzem. Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłucia, czasem nawet bardzo bolesne są normalne na tym etapie ciąży. Jeśli nie towarzyszą temu plamienia ani krwawienie to raczej wszystko jest w porządku. Niemniej jednak powiedz o tym lekarzowi na najbliższej wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 09:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ