X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kropelki na kolkę, bóle brzucha, itp. SUB SIMPLEX - gdzie dostać?
Odpowiedz

Kropelki na kolkę, bóle brzucha, itp. SUB SIMPLEX - gdzie dostać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Symfonia Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Panie,
    poleciła mi te kropelki mama 3 dzieci - stwierdziła, że nie ma lepszego środka na kolki. Mieszka w anglii i u niej nie ma problemu z dostępem.

Ja niestety nie mogę znaleźć nigdzie takich kropelek - może któraś z Was miała już z nimi styczność i wie gdzie kupić?

Są strony internetowe, z których można zakupić takie kropelki ale nie jestem pewna co do takich zakupów z niewiadomych stron - dodam, że nie są to apteki ani allegro.

1aa89a7d18.png

02.02.2016 Synek już z nami na świecie :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zamawialismy przez znajomych z Niemiec. Wydaje mi sie ze musisz szukać sposobu za granica.

• Symfonia Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie będę miała wyjścia...

1aa89a7d18.png

02.02.2016 Synek już z nami na świecie :*
  • Madzialinda Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam aptekę internetowa docsimon, korzystałam wiele razy i ekspresowa wysyłka. A kropelki rzeczywiście rewelacja.

Madzialinda
  • Baby Jaga Znajoma

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też znajomi z Niemiec podesłali.

Aga
  • SAB SIMPLEX Nowa

Wysłany: 27 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam do sprzedania kilka opakowań kropelek na kolkę SAB SIMPLEX 30ML data ważności 2018

- cena 28zł

- najtanie w Polsce

- przesyłka Pocztą w 24h za 10zł - możliwy odbiór osobisty w Żorach zapraszam na stronę:

www.wyspanamama.pl

lub kontakt: tel. 793502009,

FB https://www.facebook.com/SAB-Simplex-188623041483681, mail: [email protected]

sab simplex
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ