X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Krwotok w 11 tygodniu
Odpowiedz

Krwotok w 11 tygodniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam w nocy i dostałam krwotoku-mnostwo jasnoczerwonej krwi plus skurcze. Leżałam w szpitalu 2 doby, krwawienie ustało, dziecko żyje. Lekarze nie wiedzą co mogło być przyczyną krwawienia. Miała któraś z Was taką sytuację?

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 18 października 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaOkruszka tak miała, pisała gdzieś o tym. Możesz do niej napisać. Mnóstwo czerwonej krwi. Lekarze nie widzieli co i jak, obecnie jest w połowie 8 miesiąca.

Jeszcze jedną dziewczynę znam to z forum która miała krwotoki, u niej powodem było odklejające sie łożysko, Czarnulka. Urodziła w 27t i kilka dni, ale to przez co inne.

Lukrecja lubi tę wiadomość

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Mamaokruszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam krwotok w 10 tc, przyczyny nie znaleziono, dziecku nic nie zagrażało. Krwi było potwornie dużo do tego ból brzucha jak w trakcie miesiączki. Mój lekarz prowadzący obstawiał, że to skutek uboczny stosowania Acardu. Po krwawieniu długo brałam progesteron i się oszczędzałam, choć dziś wydaje mi się, że to było trochę na wyrost bo ani krwiaka ani żadnych oznak odklejania się łożyska nie miałam. Jak widać na suwaczku, mały Łobuz ma się dobrze :)

relg2n0ax4qs6djf.png
    Asia, mama Aniołka Adasia 05.07.2016 (*)
    Forumowa tabelka KLIK!
    916au6bdty1b5a3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie mnóstwo krwi i ból jak na okres. Biorę Acard i Clexane,których mi nie pozwolono odstawić...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ