X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje leukocytoza
Odpowiedz

leukocytoza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama10 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Pomocy bo zwariuję. Mam podwyższone leukocyty ( najpierw 11,4 a po dwóch miesiącach 14,4) . Wczoraj byłam u lekarza, który stwierdził że nie jest jeszcze tak źle i nie skierował na żadne dodatkowe badania. Z dzidzią wszystko ok- 21 tc, badanie moczu ok, poza obecnością ketonów). Czy któraś z Was miała z tym problem? Ja juz wkręcam sobie najgorsze :(

• martek88 Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama10 nie martw się, leukocyty mogą być podwyższone w ciąży.

https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqvkcb7ylvfsz3.png
    Synek 11.05.2017 <3
    Aniołek 2016 12 tc <3
  • Mama10 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martek88 staram się nie martwić, chociaż trudno jest gdyż w pierwszej ciąży nie były podwyższone

• Hatfe Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od początku ciąży mam 14-16 tys. Wynik widziało kilku lekarzy, każdy mówił, że w ciąży tak może być. Sama z siebie robiłam badanie crp, żeby zobaczyć, czy nie ma infekcji. Wszystkie zakażenia wykluczone - po prostu taki urok ciąży ☺️

Droga po pierwszego Potwora;):
    2 poronienia
    1 cb
    3 inseminacje
    Pół ciąży w szpitalu
    Efekt: Zdrowa córka!!! :)))

Droga po drugiego Potwora:
    6 inseminacji
    I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
    2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
    3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam jakos 20-30 w poprzedniej ciazy i neutrofile bardzo wysokie. Lekarz prowadzacy roztaczal przede mna wizje ostrej bialaczki, trafilam na hematologie po kilku dniach ze skierowaniem na biopsje szpiku tam pobrali krew, wzieli pod mikroskop i pukneli sie w leb, ze tak mnie straszyl ( z drugiej strony lepiej czasem sprawdzic raz za duzo). Powiedzieli, ze niektore kobiety maja tak w ciazy i na kontrole mialam sie stawic miesiac po urodzeniu malej, by zobaczyc ze ida w dol. Pozniej w ciazy nadal szly do gory troche, natomiast po porodzie spadly, miesiac po byly jeszcze troche ponad norme, ale wyraznie spadaly i sprawa zostala zamknieta.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tej z kolei juz w 12 tyg bylo 19 takze ciekawie sie zapowiada.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ