X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Łyżeczkowanie
Odpowiedz

Łyżeczkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2021, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety czeka mnie łyżeczkowanie. Nie wiem czy nie lepiej farmakologiczne poronienie? Boje się że uszkodzą mi macicę i nie będę mogła zajść w ciążę. Xczy w tym samym dniu wypuszczą mnie do domu? Czy będę mocno krwawić? Przepraszam za temat który już był wiele razy, ale nie mam sily szukać

• Marcelina715 Ekspertka

Wysłany: 5 października 2021, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Escada,

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.

Zajrzyj na różową stronę - Ovufriend. Jest tam dział "Poronienie". Myślę, że znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania i wsparcie kobiet, które przeszły to, co Ty.

Życzę Ci dużo siły!

Listopad 2018 - syn
    Styczeń 2021 - córka.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ