Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje MTHFR - lekarz prowadzący na NFZ, Warszawa
Odpowiedz

MTHFR - lekarz prowadzący na NFZ, Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Czy któraś z posiadaczek tej mutacji jest pod opieką lekarza z NFZ? Jeśli tak, możecie podać nazwisko i swoją opinię o tym lekarzu? Mnie prowadzi prywatnie gin-endo, ale chciałabym mieć kogoś równolegle z NFZ, żeby nie płacić za wszystko (bez przesady, za coś się płaci miesiąc w miesiąc wcale niemałe pieniądze na NFZ :( ). Tylko, że mój wstępny rekonesans wypadł kiepsko, bo na hasło "MTHFR", "Clexane" słyszę - eeeee, to może lepiej szpital kliniczny. Hmmm, tylko, że tam też pracuje wielu lekarzy i różnie można trafić.... ;)
    A zatem? :)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj trochę po niewczasie widzę, ale ja mam MTHFR i prowadzę ciążę na NFZ w przychodni przyszpitalnej na Karowej w Warszawie - a dokładnie w poradni patologii ciąży u dr Teligi- Czajkowskiej. Świetna babka, polecam zdecydowanie, dostać się do niej na pierwszą wizytę trudno, bo czeka się 2 miesiące, ale potem już normalnie wizyty co miesiąc. Zna się na rzeczy, zleca badania, wypisuje recepty na Clexane (ryczałt) także rewelacja. Kolejną ciążę też zamierzam prowadzić właśnie tam. :)

U mnie też synek. Termin mam na 7 października. :)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutelka - a jaką dokładnie masz mutację, jeśli mogę zapytać?
    Koniec końców jestem na Karowej, ale u innej lekarki i ona się raczej tego nie tyka ;/

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mutację heterozygotę. Mi przy zapisie Pani w rejestracji zasugerowała od razu tą panią doktor.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ