MTHFR - lekarz prowadzący na NFZ, Warszawa
-
Witam
Czy któraś z posiadaczek tej mutacji jest pod opieką lekarza z NFZ? Jeśli tak, możecie podać nazwisko i swoją opinię o tym lekarzu? Mnie prowadzi prywatnie gin-endo, ale chciałabym mieć kogoś równolegle z NFZ, żeby nie płacić za wszystko (bez przesady, za coś się płaci miesiąc w miesiąc wcale niemałe pieniądze na NFZ ). Tylko, że mój wstępny rekonesans wypadł kiepsko, bo na hasło "MTHFR", "Clexane" słyszę - eeeee, to może lepiej szpital kliniczny. Hmmm, tylko, że tam też pracuje wielu lekarzy i różnie można trafić....
A zatem? -
nick nieaktualnyOj trochę po niewczasie widzę, ale ja mam MTHFR i prowadzę ciążę na NFZ w przychodni przyszpitalnej na Karowej w Warszawie - a dokładnie w poradni patologii ciąży u dr Teligi- Czajkowskiej. Świetna babka, polecam zdecydowanie, dostać się do niej na pierwszą wizytę trudno, bo czeka się 2 miesiące, ale potem już normalnie wizyty co miesiąc. Zna się na rzeczy, zleca badania, wypisuje recepty na Clexane (ryczałt) także rewelacja. Kolejną ciążę też zamierzam prowadzić właśnie tam.
U mnie też synek. Termin mam na 7 października. -
nick nieaktualny
-