X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Naczyniak u maluszka na USG w 20tc
Odpowiedz

Naczyniak u maluszka na USG w 20tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuśkaja Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2023, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Jestem po II badaniu prenatalnym w 20tc. Lekarz wypatrzył na USG dyży naczyniak na udzie naszego maluszka, długosci uda az na pośladek. Mówi, ze to nie musi być nic złego ale trzeba obserwować. Wystraszył mnie opis badania, że jedna zmiana może być związana z innymi zmianami, które nie zostały wykryte na USG.
    Macie jakieś doświadczenia z naczyniaczkami na takim etapie ciąży? Prosze podzielcie się..

• TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ