X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje nifuroxazyd w ciazy
Odpowiedz

nifuroxazyd w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ulola Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie brał ktoś nifuroxazyd będąc w ciazy? Niby mam zlecony od lekarza ale ginka zleciła go po mojej suggesti bo alternatywnym pomysłem był oddział zakaźny w szpitalu :/ . Niby się nie wchłania z jelit i nie powinien dotrzeć do malucha ale ciekawi mnie czy któras z Was go stosowała.

Córcia Zosieńka 09.08.2016 <3 <3 <3 2680 g
    bl9ce6ydm80fo1bi.png

19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*]
  • BlopBlop Debiutantka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam w 26 tygodniu na zlecenie ginekologa ze szpitala, także śmiało :)

ulola lubi tę wiadomość

8p3o0tc778rk2rra.png
  • chomiczka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też brałam w okolicach 24 tc i ostatnio w 31 tc.

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ