Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Niskie libido u kobiety
Odpowiedz

Niskie libido u kobiety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pavlika Debiutantka

Wysłany: 30 marca, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ogromny problem z niskim libido. Mam najwspanialszego faceta na swiecie, nigdy mi sie nie znudzi, spedzamy kazda chwile razem i wspolnie mieszkamy. tylko najwieksza wada jest brak przyjemnosci podczas seksu. Ogólni biorę obecnie tabletki antykoncepcyjne oraz moge lezec jak kloda i nic. Co robić ?

• sawak Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na co dzien jest wspaniały pytanie tylko czy jest tak samo wspaniały jeśli chodzi o seks.... pogadaj z nim o tym. może seks wygląda tylko tak, że Ci wkłada i tyle? Sorry że jestem bezpośrednia ale nie ma ponoć kobiet oziębłych ale są kobiety nierozbudzone ( jak to twierdzi pan profesor Lew Starowicz), a to jednak powinno być coś, co robicie razem, może po prostu nie ma tutaj gry wstępnej? Zmieniałaś tabletki antykoncepcyjne? Może dobrze byłoby spróbować tabletek wspomagających, libido therapy mają ogólnie dobre opinie w tym względzie.

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo, tyle że ja żadnych tabletek nie biorę... Co do tych libido therapy to zamówilam sobie kurację, dzisiaj powinny przyjść to będe brała i jak coś napiszę czy działają. Bo już tracę nadzieję na poprawę.

• equc Nowa

Wysłany: 14 kwietnia, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie dziewczyny, z którymi rozmawiałam na ten temat, nie miały nigdy orgazmu pochwowego. Wcale nie jest łatwo tak go osiągnąć. O wiele łatwiejszy jest orgazm lechtaczkowy To jak z duchami - każdy słyszał że są, ale nikt nie widział :P Poza tym fajny seks może być i bez orgazmu. Chodzi tutaj o bliskość. Nie wiem jakie masz doświadczenie ale seksu warto się uczyć oraz próbowac nowych rzeczy bo seks ma być zabawą a nie przykrym obowiązkiem. Polecam wypróbować sex elixir, jest to hiszpańska mucha, możecie jeszcze spróbować wspomnianych tabletek na libido, również polecam liibido therapy, ogólnie nie polecam asequrelli bo działanie slabe (przynajmniej w moim przypadku).

• Markja Nowa

Wysłany: 15 kwietnia, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za glupoty, ze orgazm pochwowy osiaga sie rzadko?! smiac sie czy plakac.... Da się ale zależy od kobiety....

co do tematu z libido po anty sie nie wypowiem, bo nigdy nie mialam takiego problemu ale moim zdaniem powinnaś zmienić tabletki na inne.

• mckzieba Nowa

Wysłany: 15 kwietnia, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm , nie osiągasz orgazmu z chłopakiem, a czy potrafisz osiągnąć go sama? Bo na poczatku zanim zaczniesz czerpać radosć z seksu z facetem musisz sama poznać swoje potrzeby oraz nauczyć się swojego ciala.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ