Niskie libido u kobiety
-
Mam ogromny problem z niskim libido. Mam najwspanialszego faceta na swiecie, nigdy mi sie nie znudzi, spedzamy kazda chwile razem i wspolnie mieszkamy. tylko najwieksza wada jest brak przyjemnosci podczas seksu. Ogólni biorę obecnie tabletki antykoncepcyjne oraz moge lezec jak kloda i nic. Co robić ?
-
Na co dzien jest wspaniały pytanie tylko czy jest tak samo wspaniały jeśli chodzi o seks.... pogadaj z nim o tym. może seks wygląda tylko tak, że Ci wkłada i tyle? Sorry że jestem bezpośrednia ale nie ma ponoć kobiet oziębłych ale są kobiety nierozbudzone ( jak to twierdzi pan profesor Lew Starowicz), a to jednak powinno być coś, co robicie razem, może po prostu nie ma tutaj gry wstępnej? Zmieniałaś tabletki antykoncepcyjne? Może dobrze byłoby spróbować tabletek wspomagających, libido therapy mają ogólnie dobre opinie w tym względzie.
-
Wszystkie dziewczyny, z którymi rozmawiałam na ten temat, nie miały nigdy orgazmu pochwowego. Wcale nie jest łatwo tak go osiągnąć. O wiele łatwiejszy jest orgazm lechtaczkowy To jak z duchami - każdy słyszał że są, ale nikt nie widział
Poza tym fajny seks może być i bez orgazmu. Chodzi tutaj o bliskość. Nie wiem jakie masz doświadczenie ale seksu warto się uczyć oraz próbowac nowych rzeczy bo seks ma być zabawą a nie przykrym obowiązkiem. Polecam wypróbować sex elixir, jest to hiszpańska mucha, możecie jeszcze spróbować wspomnianych tabletek na libido, również polecam liibido therapy, ogólnie nie polecam asequrelli bo działanie slabe (przynajmniej w moim przypadku).
-