Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Obfity wyciek wodnistej żółtej wydzieliny, co to jest?
Odpowiedz

Obfity wyciek wodnistej żółtej wydzieliny, co to jest?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rudykot Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem w 10 tygodniu ciąży, dzisiaj po dłuższym chodzeniu poczułam ze coś ze mnie wypływa w bardzo dużej ilości, w toalecie okazało się ze to nie krew tylko rdzawa/zoltawa woda. Byłam u lekarza, miałam usg, tylko ze powiedzialam o obfitych "plamieniach", chyba źle to określiłam... W usg wszystko ok, przyczyny plamien brak. Nakaz leżenia, zwiększyć duphaston do 3 na dobę. Jednak ta woda spływa ze mnie cały czas. Czuje się jakbym miała okres. Ze swoim lekarzem widzę się dopiero w poniedziałek... Dodam ze nic mnie nie boli, nie swędzi, nie piecze, zapach wydzieliny raczej niewyczuwalny.
    Czy któraś z was miała coś takiego? Czy mam panikowac?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ