X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Okres, poronienie, implantacja?
Odpowiedz

Okres, poronienie, implantacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • matylda1 Nowa

Wysłany: 13 marca 2023, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatni okres dostałam 7 lutego. 8 marca wykonałam test ciążowy - dwie kreski. 11 marca dostałam krwawienia (dość obfite, jak okres) do tego bóle podbrzusza (intensywne jak przy okresie, jednak trochę inny rodzaj bólu), bóle krzyża (dzień pierwszy). "Okres"" trwa nadal. Myślicie, że to było poronienie? Okres niby przypadł w terminie, ale nie miałam jak dotychczas PMS, dlatego wykonałam test. Już wariuje od myślenia bo długo się staramy. Wizytę u lekarza mam za tydzień.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ