X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Operacja piersi
Odpowiedz

Operacja piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2021, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z mam zdecydowała się na operację plastyczną piersi? Po ciąży i karmieniu aż żal patrzeć na moje

Karpatia, Jagnam lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2021, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam koleżankę która jest po i rewelacja. Mi też to przeszło przez myśl ale czy się zdecyduję, czas pokaże. Dzieci to takie małe pijawki :D wszystko z nas wyciągnęły :D

Swoją drogą dobrze jest poczytac sobie o róznych metodach powiekszania piersi. W grę wchodzi nie tylko operacja.
    https://galeriapieknakazimierz.pl/80-2/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2021, 09:52

Karpatia, Jagnam lubią tę wiadomość

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 16 października 2024, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem czy sama zdecydowałabym sie na operację powiekszania piersi bo bałabym się jednak skutków niepożadanych. Jesli już jednak ktoś chce się wybrać to proponowałabym zdecydować się na operację powiekszania w Polsce a nie w Czechach. Jeśli coś pójdzie nie tak to przynajmniej mozecie dochodzić swoich racji tutaj. Bo za granicą nie wiem czy cokolwiek byście ugrały....
    Poza tym są cwiczenia, różne tabletki powiekszające biust itp.

• sawak Koleżanka

Wysłany: 21 października 2024, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ćwiczenia to wiem,że są w stanie ujędrnić biust. Ale tabletki na powiększenie? Czy komuś pomogły?

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 23 października 2024, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz Sama kiedyś też sądziłam,że takie tabletki nie są w stanie niczego zdziałać w moim przypadku, jednak spróbowałam z ciekawości i okazałol się,że działanie było. Jasne, ze biust nie powiekszy Ci się kilka rozmiarów bo takie powiekszenie to da jedynie operacja chirurgiczna ale wygląd znacznie się poprawil. Piersi się podniosły, stały się wikesze ( miałam problem z ich wygladem po urodzeniu dziecka). Tak więć teraz jestem na tak

• sawak Koleżanka

Wysłany: 25 października 2024, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ciekawości, jakie tabletki brałaś?

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 25 października 2024, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perfect bust. Tanie nie były, to fakt, ale nie żałuję bo tak jak pisałam w moim przypadku podziałały. I to się liczy.

• sawak Koleżanka

Wysłany: 25 października 2024, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez jaki czas je brałaś?

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 25 października 2024, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 miesiące. Na efekt również trzeba trochę poczekać bo pojawił się w połowie 2 miesiąca. W pierwszym miesiącu również czułam, że biust zrobił się jakiś taki trochę bardziej tkliwy, ale nie jestem pewna czy aby nie był to skutek cyklu miesięcznego ( przestałam jakiś czas temu brać antykoncepcję).

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2024, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz mały biust to się ciesz :( Wolałabym mieć mały niż obwisły. Sama mam obwisły biust i wygląda bardzo źle. Stało się tak po urodzeniu dziecka. I karmieniu. Ogólnie to zawsze byłam zadowolona ze swojego biustu bo pomimo tego,że był duży to również był jędrny ale widać,ze to co dobre nie trwa wiecznie i wygląd znacznie się pogorszył. Zastanawiam się czy tabletki by pomogły bo kremy nie pomagają.

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 25 października 2024, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj co Ci szkodzi. Jak spróbujesz to się dowiesz. Z tego co czytałam sobie o działaniu tabletek to działają one głównie na ujędrnienie biustu i dzieki temu ujędrnieniu biust wydaje się wiekszy. Może Tobie równeiż pomogą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ