X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje opryszczka narządów płciowych
Odpowiedz

opryszczka narządów płciowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agamemnon Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Miała któraś z Was takową w ciąży? Jak się to skończyło? Będę wdzięczna za odpowiedzi

• Wanna Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agamemnon, jak u Ciebie skończyła się historia opryszczki w ciąży? Ja niestety się z tym borykam.

k0kdha00ytas68fh.png
  • Nemera Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny lepiej uważajcie, ja w poprzedniej ciąży miałam i zakończyło się to przedwczesnym porodem w 33tyg ciąży i niby nie przez to ale 100% pewności nigdy nie ma.

Wanna lubi tę wiadomość

2nn3dqk3bgme6a5j.png
  • Wanna Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Maluch zdrowy?

k0kdha00ytas68fh.png
  • librusik1 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się teraz uaktywnila i u mnie ,dziewczyny piszcie

marta
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do ginekologa po Heviran idźcie. Sama brałam w tej ciąży, w poprzedniej - dziecko zdrowe.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ