X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Osłabienie włosów w ciąży
Odpowiedz

Osłabienie włosów w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2021, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie osłabiły mi sie włosy ,zaczęłam brac zelazo i wit.dla kobiet w ciązy czy to cos pomoze??

Vienne lubi tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2021, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę na pewno zadbac o wlosy z zewnątrz jak i w Wewnątrz. Pamiętajmy ze włosy w ciąży są piękne i nie wypadają, a po urodzeniu zaczyna wszystko wypadać co nie wypadło w ciąży. Ja używam bomby witaminowej gdzie poprawiła mi się skóra, paznokcie włosy... lepiej się czuje mam wiecej energii. I też używam olejku do włosów ylang ylang podczas mycia wcieram Wraz z szamponem w skórę głowy. Warto byłoby również przeprowadzić w domu olaplex, jest to intensywna kuracja, która daje efekt kuracji na włosy w profesjonalnym salonie. Dostaniecie tutaj https://sklep.bellita.waw.pl/pl/p/-Olaplex-No.-0-155-ml/1857

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2021, 11:39

Vienne lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ