Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje OSPA W CIĄŻy
Odpowiedz

OSPA W CIĄŻy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MMA Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jestem w 14 tc i mialam kontakt z dziecmi chorymi na ospe ale jeszcze nie mieli objawow, boje sie ze bede chora bo nie chorowalam nigdy na ospe :( znacie takie przypadki?

uwo9gov3korvf4ga.png
  • koral Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 10:17

• jovi81 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed ciąża zrobiłam poziom przeciwciał i okazało się że na 100% nie przechodziłam ospy (nie byłam pewna) i szczepiłam się dwuskładnikową szczepionką na ospę pół roku przed rozpoczęciem starań za namową ginekologa. Udaj się czym prędzej do lekarza i powiedz o wszystkim. Ospa w ciąży to poważna sprawa ale i z takimi przypadkami medycyna sobie radzi :) powodzenia

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężus mój przyniósł ospę, wczoraj się pokazały pęcherze, miałam ospę w dzieciństwie, ale będę informować dla przyszłych mamusiek jak się sytuacja u nas zakończy

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachorowałam na ospę będąc już w ciąży, nie wiedziałam o tym, starszak przyniósł z przedszkola.. Póki co nie wywołała żadnych negatywnych skutków - usg 12tygodnia i polowkowym doskonale.. Liczę ze skończy się dobrze

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ