X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Pęcherzyk ułożony w górnym rogu macicy
Odpowiedz

Pęcherzyk ułożony w górnym rogu macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mersiak Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś miał tak ułożony? Obniżył się?

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • Belito Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jjestem w 6tc 4d, moj pecherzyk jest wcisniety w sam rog gdyz mam dwurozną macice i przez to slabo widac zarodek o ile w ogole tam jest. Wg badania hcg jest prawidlowy rozwoj ciazy poniewaz wynik sie podwoil po 48 godz. Czy ty masz tak samo?

• Emcia1987 Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś sie dowiedziałam zemoja ciąza jest umiejscowiona wysoko w lewym rogu macicy. Czy ktoraś z was miala podobnie i udało się jej donosić ciążę?

• Emcia1987 Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTOŚ COŚ WIE?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pecherzyk obumarl w 6 tc nie widziałam serduszka ani nic czekałam do 10 tc bo lekarz mówił że jest szansa że się obniży bo często tak bywa u mnie tak nie było trzymam kciuki za was! I jak udało się?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam macicę dwurożną. 4 ciąże, z czego dwie donoszone. Każda ciąża z rogu.
    Ryzyko poronienia miałam w każdej ciąży.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ