penchezyk nie urus
-
nick nieaktualny
-
Wiesz ciężko powiedzieć. Miałam podobną sytuacje. Byłam u lekarza na potwierdzeniu ciąży i nie było serduszka. za tydzień powtórne usg i dalej nie było widać serduszka ale zarodek urósł, po następnym usg tydzień później zarodek znowu urósł i pokazało się serduszko. Więc u mnie ciąża okazała się 2 tygodnie młodsza niż wykazywała @. ale mimo że nie było serduszka to zarodek z tygodnia na tydzień się powiększał. Nie wiem czy te 5 i 5 dzień u ciebie to było pierwsze usg czy drugie? Bo jeśli pierwsze to jeszcze jest szansa ale jeśli robiłaś już kolejne usg w odstępie czasowym i zarodek się nie powiększył to raczej nie robiłabym sobie nadziei. Czy masz jakieś krwawienia, plamienia, podwyższoną temperaturę ciała albo większe ciśnienie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście życzę ci aby ułożyło się jak u mnie i żeby było wszystko ok. wiadomo zarodek jest tak mały że czasami lekarz źle mierzy i dlatego mogło wskazywać ten sam wiek zarodka. Mnie lekarz po usg chciał skrobać od razu w szpitalu poszłam na konsultację do ordynatora i on stwierdził że nie ma opcji skrobania że trzeba dać dziecku szanse. skoro nie plamiłam nie krwawiłam ciśnienie w porządku to ordynator stwierdził ze nie widzi objawów martwej ciąży i kazał chodzić tydzień, niby wyszło 2 tygodnie chodzenia w nieświadomości ale było warto. daj znać jak u ciebie sprawa się potoczy a ja trzymam mocno kciuki bo samo przez to przeszłam i wiem co to znaczy, ale zawsze trzeba być dobrej myśli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny