Plamienia 20-23 tc
-
Hej,
Czy któraś z Was miała nawracające plamienia w 5-6 Mc? Na początku lekarze myśleli, że przyczyną jest nisko osadzone łożysko, ale podmiosło się z 7 mm do 3 cm, nie mam rozwarcia, szyjka długa, oszczędzam się, niewiele robię a co kilka dni podplamiam rano lekarze nie widzą problemu.
Czy któraś z Was też tak miała?? -
Oby tak było, bo to raczej niegroźne. U mnie przy badaniu już nic nie widać, bo nie ma krwawień, tylko czysty śluz. Mam też nadżerkę ale ponoć to nie ona krwawi, bo by to wyszło Przy dotykaniu szyjki. Jestem w 23 Tc i mam już dość. W którym Tc jesteś?
-
Hej kobitki. Moja ciaza przebiega bez problemu, zdazylo mi sie tylko raz krwawienie. Nie mocne, ale tez nie bylo to plamienie. Pojechalam do szpitala, wszystko w porzadku. Szyjka, lozysko,dziecko.
Okej. Lekarze powiedzieli ze byla to stara krew (bardzo ciemny braz).
Mianowicie mam pytanie, czy w takiej sytuacji lecialybyscie samolotem(2,5h)? Mialam zaplanowany urlop w Polsce od bardzo dawna, e teraz mam obawy. Co sadzicie? Bije sie z myslami... lekarz nie powiedzial nie, ale powiedzial ze jezeli nie ma koniecznosci to lepiej dla swietego spokoju zrezygnowac. Bylam bardzo nastawiona na ten urlop, zwlaszcza ze dalej pracuje.10.09.2019 Marcel -