X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje po raz kolejny beta hcg
Odpowiedz

po raz kolejny beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny wiem, ze o beta hcg czytałyście już tysiące razy jednak potrzebuje Waszej opinii.
    pierwsze wyniki badania eta hcg były ok
    Ostatnia miesiaczka 4.07
    I badanie 1.08 15.6
    II badanie 3.08 50 (przytost 220%)
    III badanie 10.08 (przytosr 142%)
    11.08 wizyta u lekarza- pecherzyk 6mm ciaza o tydzien mlodsza niz wynika z okresu- taka opinia.
    Jutro mam isc do lekarza, a dzis odebrałam wynik beta hcg 23957.3. Pomiedzy tymi dwoma wynikami mineło 20 dni czy ten wynik nie jest za mały ??

• justa. Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który to był dpo? Beta hcg powyżej 6000 zwalnia i podwaja się w czasie powyżej 96 h. Daj znać co pwiedział lekarz?

ex2bx1hpg9qyhku2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ