X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje po raz kolejny beta hcg
Odpowiedz

po raz kolejny beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny wiem, ze o beta hcg czytałyście już tysiące razy jednak potrzebuje Waszej opinii.
    pierwsze wyniki badania eta hcg były ok
    Ostatnia miesiaczka 4.07
    I badanie 1.08 15.6
    II badanie 3.08 50 (przytost 220%)
    III badanie 10.08 (przytosr 142%)
    11.08 wizyta u lekarza- pecherzyk 6mm ciaza o tydzien mlodsza niz wynika z okresu- taka opinia.
    Jutro mam isc do lekarza, a dzis odebrałam wynik beta hcg 23957.3. Pomiedzy tymi dwoma wynikami mineło 20 dni czy ten wynik nie jest za mały ??

• justa. Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który to był dpo? Beta hcg powyżej 6000 zwalnia i podwaja się w czasie powyżej 96 h. Daj znać co pwiedział lekarz?

ex2bx1hpg9qyhku2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ