X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Pobyt w szpitalu w 3 trymestrze
Odpowiedz

Pobyt w szpitalu w 3 trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jest aktualnie któraś z mam przebywająca w szpitalu do porodu ?jak to znosicie psychicznie chodzi mi o taki dłuższy pobyt

• Marmiz Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2024, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka36 wrote:
    Witam jest aktualnie któraś z mam przebywająca w szpitalu do porodu ?jak to znosicie psychicznie chodzi mi o taki dłuższy pobyt

Hej, jesteś nadal w szpitalu? Jak sobie radzisz?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ