X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Pobyt w szpitalu w 3 trymestrze
Odpowiedz

Pobyt w szpitalu w 3 trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jest aktualnie któraś z mam przebywająca w szpitalu do porodu ?jak to znosicie psychicznie chodzi mi o taki dłuższy pobyt

• Marmiz Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2024, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka36 wrote:
    Witam jest aktualnie któraś z mam przebywająca w szpitalu do porodu ?jak to znosicie psychicznie chodzi mi o taki dłuższy pobyt

Hej, jesteś nadal w szpitalu? Jak sobie radzisz?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ