Podejrzenie ciąży pozamacicznej w jajniku
-
WIADOMOŚĆ
-
Nvciiiia wrote:Wyszłam ze szpitala, w danej chwili jest wszystko dobrze serduszko bije i mamy 4,5cm dzieciątka ☺️ oby było już tylko dobrze 😊
Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę. -
Martiiii wrote:Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę.
Właśnie ona niestety wie że byłam w szpitalu bo przypadkowo się okazało że ma dyżury w tym szpitalu co byłam, wizytę odwołałam bo nie ma sensu abym była po jednym dniu badana ale muszę się zastanowić mocno gdzie prowadzić ciążę, mam dużo niepewności już do lekarzy przez te straszenia mnie informacjami i chciałabym rzetelnego ginekologa -
Cieszę się, że jest bijące serduszku! Także życzę nudnej ciąży. Może daj znać skąd jesteś, albo poszukaj grupy na FB gdzie dziewczyny polecają ginekologów w Twojej okolicy. Bo wizyty u straszącej lekarki chyba bym odradzała. Zwłaszcza, że to początek ciąży i niewiadomo z czym jeszcze mogłaby Cię denerwowac
-