SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Podejrzenie ciąży pozamacicznej w jajniku
Odpowiedz

Podejrzenie ciąży pozamacicznej w jajniku

Oceń ten wątek:
  • Martiiii Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2025, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Wyszłam ze szpitala, w danej chwili jest wszystko dobrze serduszko bije i mamy 4,5cm dzieciątka ☺️ oby było już tylko dobrze 😊

Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę.

age.png
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2025, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martiiii wrote:
    Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę.

Właśnie ona niestety wie że byłam w szpitalu bo przypadkowo się okazało że ma dyżury w tym szpitalu co byłam, wizytę odwołałam bo nie ma sensu abym była po jednym dniu badana ale muszę się zastanowić mocno gdzie prowadzić ciążę, mam dużo niepewności już do lekarzy przez te straszenia mnie informacjami i chciałabym rzetelnego ginekologa

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 21 marca 2025, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia super! Na pewno zmien lekarza nie ma sensu chodzić do takiej której straszy. Ja tego lekarza co też mi mówił, że pozamaciczna omijam szerokim łukiem.
    Teraz Ci życzę nudnej ciąży!

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
  • Czekającą Debiutantka

Wysłany: 22 marca 2025, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że jest bijące serduszku! Także życzę nudnej ciąży. Może daj znać skąd jesteś, albo poszukaj grupy na FB gdzie dziewczyny polecają ginekologów w Twojej okolicy. Bo wizyty u straszącej lekarki chyba bym odradzała. Zwłaszcza, że to początek ciąży i niewiadomo z czym jeszcze mogłaby Cię denerwowac

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ