X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Podejrzenie ciąży pozamacicznej w jajniku
Odpowiedz

Podejrzenie ciąży pozamacicznej w jajniku

Oceń ten wątek:
  • Martiiii Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Wyszłam ze szpitala, w danej chwili jest wszystko dobrze serduszko bije i mamy 4,5cm dzieciątka ☺️ oby było już tylko dobrze 😊

Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę.

age.png
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 21 marca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martiiii wrote:
    Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę.

Właśnie ona niestety wie że byłam w szpitalu bo przypadkowo się okazało że ma dyżury w tym szpitalu co byłam, wizytę odwołałam bo nie ma sensu abym była po jednym dniu badana ale muszę się zastanowić mocno gdzie prowadzić ciążę, mam dużo niepewności już do lekarzy przez te straszenia mnie informacjami i chciałabym rzetelnego ginekologa

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 21 marca, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia super! Na pewno zmien lekarza nie ma sensu chodzić do takiej której straszy. Ja tego lekarza co też mi mówił, że pozamaciczna omijam szerokim łukiem.
    Teraz Ci życzę nudnej ciąży!

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
  • Czekającą Debiutantka

Wysłany: 22 marca, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że jest bijące serduszku! Także życzę nudnej ciąży. Może daj znać skąd jesteś, albo poszukaj grupy na FB gdzie dziewczyny polecają ginekologów w Twojej okolicy. Bo wizyty u straszącej lekarki chyba bym odradzała. Zwłaszcza, że to początek ciąży i niewiadomo z czym jeszcze mogłaby Cię denerwowac

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ