X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Podejrzenie ciąży pozamacicznej w jajniku
Odpowiedz

Podejrzenie ciąży pozamacicznej w jajniku

Oceń ten wątek:
  • Martiiii Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Wyszłam ze szpitala, w danej chwili jest wszystko dobrze serduszko bije i mamy 4,5cm dzieciątka ☺️ oby było już tylko dobrze 😊

Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę.

age.png
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 21 marca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martiiii wrote:
    Planujesz iść jeszcze jutro do tej "swojej" lekarki? Jeśli tak to nic jej nie mów o wizycie w szpitalu, dzięki temu zweryfikujesz czy w ogóle prowadzić u niej dalej ciążę.

Właśnie ona niestety wie że byłam w szpitalu bo przypadkowo się okazało że ma dyżury w tym szpitalu co byłam, wizytę odwołałam bo nie ma sensu abym była po jednym dniu badana ale muszę się zastanowić mocno gdzie prowadzić ciążę, mam dużo niepewności już do lekarzy przez te straszenia mnie informacjami i chciałabym rzetelnego ginekologa

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 21 marca, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia super! Na pewno zmien lekarza nie ma sensu chodzić do takiej której straszy. Ja tego lekarza co też mi mówił, że pozamaciczna omijam szerokim łukiem.
    Teraz Ci życzę nudnej ciąży!

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
  • Czekającą Debiutantka

Wysłany: 22 marca, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że jest bijące serduszku! Także życzę nudnej ciąży. Może daj znać skąd jesteś, albo poszukaj grupy na FB gdzie dziewczyny polecają ginekologów w Twojej okolicy. Bo wizyty u straszącej lekarki chyba bym odradzała. Zwłaszcza, że to początek ciąży i niewiadomo z czym jeszcze mogłaby Cię denerwowac

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ