X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Polip i niskie łożysko - krwawienia
Odpowiedz

Polip i niskie łożysko - krwawienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 12 października, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey 👋
    Czy jest tutaj jakaś kobitka co ma wykrytego polipa i do tego jak narazie niskie łożysko i występujące przy tym krwawienia?

W szpitalu nic mi nie dali, mam odpoczywać - co robię od 2 msc a mimo to dalej je mam. Jestem w 17tyg i tak czekamy z tygodnia na tydzień.

• Marmiz Debiutantka

Wysłany: 17 grudnia, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaS wrote:
    Hey 👋
    Czy jest tutaj jakaś kobitka co ma wykrytego polipa i do tego jak narazie niskie łożysko i występujące przy tym krwawienia?

W szpitalu nic mi nie dali, mam odpoczywać - co robię od 2 msc a mimo to dalej je mam. Jestem w 17tyg i tak czekamy z tygodnia na tydzień.

Cześć, jak u Ciebie sytuacja teraz wygląda? Nadal są krwawienia, coś robili z tym polipem? Czy łożysko się podniosło?

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polipa nie rusza się w ciąży. Bo może doprowadzić do poronienia. Krwawienia ustały narazie, w piątek wizyta dam znać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ