Polip i niskie łożysko - krwawienia
-
Hey 👋
Czy jest tutaj jakaś kobitka co ma wykrytego polipa i do tego jak narazie niskie łożysko i występujące przy tym krwawienia?
W szpitalu nic mi nie dali, mam odpoczywać - co robię od 2 msc a mimo to dalej je mam. Jestem w 17tyg i tak czekamy z tygodnia na tydzień.
-
NovaS wrote:Hey 👋
Czy jest tutaj jakaś kobitka co ma wykrytego polipa i do tego jak narazie niskie łożysko i występujące przy tym krwawienia?
W szpitalu nic mi nie dali, mam odpoczywać - co robię od 2 msc a mimo to dalej je mam. Jestem w 17tyg i tak czekamy z tygodnia na tydzień.
Cześć, jak u Ciebie sytuacja teraz wygląda? Nadal są krwawienia, coś robili z tym polipem? Czy łożysko się podniosło? -
Hej, ja miałam łożysko nisko ułożone, krwawiłam od 17 tygodnia, tyle że ja bardzo mocno krwawiłam, leżałam w szpitalu do dnia porodu, tyle że ja córkę urodziłam bardzo wcześnie, poza tym lekarze mówili że łożysko może się podnieś, oszczędzaj siebie, dużo leż.
NovaS lubi tę wiadomość
-
Nati12131 wrote:Hej, ja miałam łożysko nisko ułożone, krwawiłam od 17 tygodnia, tyle że ja bardzo mocno krwawiłam, leżałam w szpitalu do dnia porodu, tyle że ja córkę urodziłam bardzo wcześnie, poza tym lekarze mówili że łożysko może się podnieś, oszczędzaj siebie, dużo leż.
Ja ktwawienia miałam systematycznie od początku - co tydzień co 2 potem co 3 i 4 tyg. u mnie zdiagnozowali placenta previa a wczoraj powiedzieli że jest ju na ścianie przodującej więc się podniosło. Mam nadzieje że już nie będę mieć krwawień.
W którym tyg urodziłaś córkę? I jaka była przyczyna?
-