X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Polip i niskie łożysko - krwawienia
Odpowiedz

Polip i niskie łożysko - krwawienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 12 października 2024, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey 👋
    Czy jest tutaj jakaś kobitka co ma wykrytego polipa i do tego jak narazie niskie łożysko i występujące przy tym krwawienia?

W szpitalu nic mi nie dali, mam odpoczywać - co robię od 2 msc a mimo to dalej je mam. Jestem w 17tyg i tak czekamy z tygodnia na tydzień.

• Marmiz Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2024, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaS wrote:
    Hey 👋
    Czy jest tutaj jakaś kobitka co ma wykrytego polipa i do tego jak narazie niskie łożysko i występujące przy tym krwawienia?

W szpitalu nic mi nie dali, mam odpoczywać - co robię od 2 msc a mimo to dalej je mam. Jestem w 17tyg i tak czekamy z tygodnia na tydzień.

Cześć, jak u Ciebie sytuacja teraz wygląda? Nadal są krwawienia, coś robili z tym polipem? Czy łożysko się podniosło?

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2024, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polipa nie rusza się w ciąży. Bo może doprowadzić do poronienia. Krwawienia ustały narazie, w piątek wizyta dam znać.

• Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakiego polipa chodzi, na szyjce czy endometrialny?

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP.
    Pai homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb

⏸️ 11dpo, 22.03 🥳
    22.03 bhcg 117, prog 37
    24.03 bhcg 288
    27.03 bhcg 1149
    31.03 bhcg 5718
    9.04 CRL 0.48cm z ❤️

Bąblu, widzimy się w listopadzie!🥹

~neoparin 40, acard 75, euthyrox 50

preg.png
  • Nati12131 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja miałam łożysko nisko ułożone, krwawiłam od 17 tygodnia, tyle że ja bardzo mocno krwawiłam, leżałam w szpitalu do dnia porodu, tyle że ja córkę urodziłam bardzo wcześnie, poza tym lekarze mówili że łożysko może się podnieś, oszczędzaj siebie, dużo leż.

NovaS lubi tę wiadomość

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    O jakiego polipa chodzi, na szyjce czy endometrialny?
    Polip na szyjce

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati12131 wrote:
    Hej, ja miałam łożysko nisko ułożone, krwawiłam od 17 tygodnia, tyle że ja bardzo mocno krwawiłam, leżałam w szpitalu do dnia porodu, tyle że ja córkę urodziłam bardzo wcześnie, poza tym lekarze mówili że łożysko może się podnieś, oszczędzaj siebie, dużo leż.
    Dokładnie Nati,

Ja ktwawienia miałam systematycznie od początku - co tydzień co 2 potem co 3 i 4 tyg. u mnie zdiagnozowali placenta previa a wczoraj powiedzieli że jest ju na ścianie przodującej więc się podniosło. Mam nadzieje że już nie będę mieć krwawień.

W którym tyg urodziłaś córkę? I jaka była przyczyna?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ