X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Pośrednie ryzyko trisomii
Odpowiedz

Pośrednie ryzyko trisomii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LutekPaulutek Ekspertka

Wysłany: 19 września, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Na badaniach prenatalnych z krwi PAPP-A wyszło pośrednie ryzyko trisomii 13, dokładnie 1:980. Czy któraś z Was miała taką sytuację a po pogłębieniu badań wyszło, że maleństwo jest zdrowe? Już mi się mózg gotuje a to wcale nie jest dobre w ciąży...

• Asia444 Debiutantka

Wysłany: 14 listopada, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LutekPaulutek wrote:
    Cześć,
    Na badaniach prenatalnych z krwi PAPP-A wyszło pośrednie ryzyko trisomii 13, dokładnie 1:980. Czy któraś z Was miała taką sytuację a po pogłębieniu badań wyszło, że maleństwo jest zdrowe? Już mi się mózg gotuje a to wcale nie jest dobre w ciąży...
    Hej, i jak sytuacja u Ciebie? Ja mam posrednie ryzyko trisomii 18 ( 1:875)

• walkaOrodzeństwo Ekspertka

Wysłany: 14 listopada, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia444 wrote:
    Hej, i jak sytuacja u Ciebie? Ja mam posrednie ryzyko trisomii 18 ( 1:875)

Hej ja mam ryzyko trisomii 18 (1:261)...

• walkaOrodzeństwo Ekspertka

Wysłany: 14 listopada, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walkaOrodzeństwo wrote:
    Hej ja mam ryzyko trisomii 18 (1:261)...

Dodam jedynie, że w pierwszej ciąży ryzyko ZD miałam 1:236

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ