Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Prenatal testDNA - laboratorium we Włoszech, wasze doświadzenia
Odpowiedz

Prenatal testDNA - laboratorium we Włoszech, wasze doświadzenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kkllaa Nowa

Wysłany: 6 lutego 2025, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

dla osób które robiły powyższy test, ile czekałyście na wyniki ?
    Ja oszaleje z oczekiwania, dopiero wczoraj oddałam próbki w testDNA.

Z Pappa wyszło średnie ryzko trisomii 21, 1:462...

• walkaOrodzeństwo Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2025, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co... Myślę że duża część osób która zagląda na to forum chciałaby mówić o takim ryzyku jakie napisałaś. U każdego producenta podana jest liczba dni w których wynik się pojawi. Z własnego doświadczenia NiftyPro 5 dni. Niestety spotkało to każda z nas najpierw się czeka, potem są wyniki, potem się człowiek zastanawia czy są przekonujące, a potem wychodzi kolejnych mnóstwo zmartwień i problemów.

Wiem co czujesz. Do oceny należy włączyć wyniki USG i ogólna ocena płodu na USG. Są tu dziewczyny które miały niskie ryzyka rodziły chore dzieci są dziewczyny które miały wysokie ryzyka i rodziły zdrowe dzieci i jest ich chyba większość. Obliczylas sobie jąkoe to ryzyko w %?, może powinnaś może inaczej byś na to spojrzała.

Pozdrawiam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ