X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Problemy mojego męża, czyli rozmiar może mieć znaczenie.
Odpowiedz

Problemy mojego męża, czyli rozmiar może mieć znaczenie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Peoonia Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Dziewczyny – bardzo proszę o anonimową pomoc, bo temat wstydliwy. Niestety nie mogę o tym mówić głośno wśród przyjaciółek, bo raz – że samej mi wstyd, a dwa – mąż by mi nie wybaczył.

Chodzi o wielkość członka mojego męża. Nie używamy linijki, ale pełen wzwód to maksymalnie 7-8 centymetrów, czyli połowa „średniej”. O ile kiedyś nie było to dla mnie problemem, o tyle z czasem czuję się ograniczona.

Nie chcę tu się wdawać w szczegóły, ale satysfakcji seksualnej nie osiągnęłam od dawna. I tak to pozostawmy.

Do meritum: czy partner którejś z Was ma podobne problemy? Czy można powiększyć członka? Czytałam o operacjach, ale kosztowo... tragedia, nie na nasz budżet. Opcjonalnie myślałam o kremach na penisa, np. https://expansil.pl – też nie najtańsze... czy to może zadziałać? Ewentualnie co działa i jest w miarę budżetowo?

Dziękuję za zrozumienie i proszę bez hejtu i żartów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2021, 21:19

• Mańka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonio, problem szczęśliwie jest mi obcy, ale myślę, że bardzo pomógłby wam dobry seksuolog. Temat ten często poruszany jest przez Kasię Koczułap (na insta @kasia_coztymseksem) i może od tego punktu warto byłoby zacząć 😊 A w sumie, to przede wszystkim warto byłoby pogadać o tym z mężem! Jeśli długość penisa wpływa na jakość waszego życia seksualnego, to może gadżety je nieco podratują? Możliwości jest wiele, ale farmaceutyki w tym przypadku to ściema.

l22n9vvji5451khk.png

atdcwn15gxi28cxs.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ