progeseteron 11,80 a luteina
-
dziewczyny czy któraś z Was miała na początku ciąży, (wczoraj beta 53,7) progesteron w granicach 11,80? to moja druga ciąża, pierwsza nic nie brałam zadnych leków, nwet nie wiem jaki prog mialam a teraz zrobilam i ginka kazala brac luteinę 3x2 tab. trochę się boję, jutro idę na powtórke bety, pocieszcie
-
Ja Cie pociesze pierwszy trymestr to chodzilam wrecz ze łzami w oczach przez ten progesteron. Na zmiane byłam lekko ponad normę a za chwile spadalam poniżej normy i to nawet w 3 miesiącu. A gdzie by nie wejsc do netu to odrazh sie czyta niski progesteron = poronienie. Bralam tylko duphaston ale nie pamietam czy dwa czy jeden na dzień. Dzis jestem w 29 tc i moj mały ma się wspaniale. Także nie ma co się przejmować tylko uwierz że bedzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam torbiel która pękła tydzień temu. W tygodniu 2 dni przed i 2 dni po czułam się fatalnie źle. Progesteron spadł do 9ng a później do 2ng! Zaczęłam oprócz dupka brać luteine. Biorę 4 dupki i 6 tabl.luteiny dziennie. Dziś powtórzę badanie.
Moja ciążę spisała na straty tydzień temu. W ciągu 5 dni beta urosła z 100 na 200. Wiec czekałam juz tylko na poronienie. Później po 72h 740 a po kolejnych 46h 1240. Dlatego jest podejrzenie pozamacicznej. Przez to ze beta nie rosła dobrze w pewnym okresie. Jakby zastój kilkudniowy:( -