przetłuszczające się włosy
-
Hej dziewczyny czy macie jakieś sprawdzone szampony lub sposoby na szybko przetłuszczające sie wlosy? Zaprzestalam nakładania odżywek bo włosów same dobrze się odzywiaja i nie mam problemów z rozczesywaniem. Ale wieczorem juz przy glowie sa tłustawe.26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny
-
Miałam problem (ogromny) z przetłuszczaniem ale przed ciążą. Wypróbowałam wiele kosmetyków i uwazam że najlepsze były naturalne maski w proszku firmy Hesh (kupiłam chyba ne Helfy.pl ale w necie bez problemu znajdziesz). Miałam różne i wszystkie mi służyły. Ale od razu powiem że aplikacja może się wielu osobom nie spodobać tzn ja nakładałam tą papkę (proszek maska + woda) na głowę pod czepek na ok godzinę przed myciem (trzeba uwazac by się nie wybrudzić) a potem myłam głowę i tak 2 razy w tyg ale efekt super, włosy mniej się przetłuszczały i stały się grubsze, lśniące.
-
A ja ostatnio zrobiłam sobie sodę oczyszczoną z szamponem oczyszczającym, włosy przecudnie się oczyściły ze wszystkich specyfików, jakich używam. Łyzeczka sody plus troszkę szamponu i myjemy tradycyjnie. Tylko ostrzegam- soda może wyplukac delikatnie kolor z włosów- jesli farbujecie .
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -