X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Przeziębienie
Odpowiedz

Przeziębienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy z każdym katarem/kaszlem chodziłyście do lekarza? Od wczoraj mam kaszel i się tak zastanawiam czy to już czas na wizyte u lekarza czy nie panikować i poczekać jeszcze.

Rozeczka lubi tę wiadomość

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katar to normalność w ciąży, kaszel - nic strasznego, chyba lepiej zaleczyć czosnkiem i miodem niż covida złapać, ja tam się nie pcham do lekarzy puki nie muszę, lekarz i tak nic nie zapisze na katar i kaszel.
    Często jest to spowodowane przezniedobór witaminy c w przeziębieniu

Zobacz czy przypadkiem nie masz niedoborów.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ