X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Specjalista od poronień - Wrocław/Lubin
Odpowiedz

Specjalista od poronień - Wrocław/Lubin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KT89 Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2020, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Mam zdrowego synka, ale staramy sie dla niego o rodzeństwo i niestety 2 próby zakończyły się poronieniem.😔

Proszę polećcie mi lekarza na Dolnym Śląsku, który jest empatyczny i podchodzi do tego tematu profesjonalnie. Bo mój ginekolog komentuje że tak się dzieje i trzeba próbować...

Dziękuję Wam kochane :*

• Lajna Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2020, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo polecam dr Andrzeja Szewczuka <3

rfxg3e3ke5dy9hpj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ