X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Specjalista od poronień - Wrocław/Lubin
Odpowiedz

Specjalista od poronień - Wrocław/Lubin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • KT89 Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2020, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Mam zdrowego synka, ale staramy sie dla niego o rodzeństwo i niestety 2 próby zakończyły się poronieniem.😔

Proszę polećcie mi lekarza na Dolnym Śląsku, który jest empatyczny i podchodzi do tego tematu profesjonalnie. Bo mój ginekolog komentuje że tak się dzieje i trzeba próbować...

Dziękuję Wam kochane :*

• Lajna Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2020, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo polecam dr Andrzeja Szewczuka <3

rfxg3e3ke5dy9hpj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ