X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Spojenie łonowe
Odpowiedz

Spojenie łonowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaMama2112 Debiutantka

Wysłany: 19 lipca 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ostatnio wylądowałam w szpitalu z powodu boli w lewej pachwinie , jak sie okazało rozchodzi mi się spojenie łonowe.. jestem w 15 tyg, to bardzo wczesnie czy któras z was tak miała , jak to sie skończyło ? czy zagrażało to ciąży ? Jestem dopiero w 15 tyg , a bol przy chodzeniu jest naprawde duży , nie wiem jak to wytrzymam... moze ktoś miał podobnie i moze udzielić jakiś rad....

• Magda_lenka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) był już poruszany gdzes ten temat.
    Ja po pierwszym porodzie miałam rozejście spojenia, teraz na razie jest w miare znosnie ale od czasu do czasu boli.
    Ktoś tu na belly polecał wybrać się do dobrego fizjoterapeuty.

5qptx9z.png
    fybd8x1.png
  • Arewena Nowa

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie rozchodziło się spojenie w pierwszej ciąży. Lekarka zleciła mi spożywanie większej ilości żelatyny np. Galaretki różnego rodzaju, zjadanie chrząstek itp. Osobiście robiłam sobie różne kisiele, budynie czy musy z żelatyną. Pomogło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ