X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Stres w ciąży
Odpowiedz

Stres w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona8788 Nowa

Wysłany: 3 września 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, nestem w 10 tygodniu ciąży, niespodziewanie bardzo sie zdenerwowałam, grożono mi w pracy oblaniem kwasem. Nikt z tym nic nie robi, na policje boje się pójść żeby się bardziej nie narazić. Czy tak silne emocje i strach, moj puls miał chyba ze 200 mogl zaszkodzić dzidzi? Boję się chodzic do pracy.

ona8788
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stres jest nieuknikniony. Jesli silny stres jest sporadyczny czy jednorazowy to nie przesadzaj. Samo życie. Ale jesli masz się cały czas w pracy stresowac to odpuść.
    Jak pracujesz z chemikaliami to idz na l4.
    Jakim kwasem cie oblano? Przez przypoadek czy specjalnie? Jesli specjalnie to idz na policję - nawet nie czekaj.

• k878 Autorytet

Wysłany: 4 września 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona - domyślam się, że pracujesz w straży miejskiej w Wawie (ale może się mylę :p) - ja bym poprosiła pracodawcę o zmianę charakteru pracy, żebyś robiła coś innego, a jak zacznie marudzić to powiedziała lekarzowi i poszła na L4

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ