Tabletki na libido libido therapy. Czy ktoś moze brał?
-
A co myślisz, ze efekt będzie po pierwszej tabletce? To nie jak wiagra dla facetów
Po pierwszych tabletkach najpewniej nie zobaczysz efektu Sama jakbym wceśniej nie czytała opinii innych dziewczyn oraz o tym bym nie wiedziała to pewnie również bym się działąniem tych tabletek zawiodła. Jednak wiedziałam, ze kuracja powinna trochę trwać tak wiec brałam dłużej. I z każdą kolejną tabletką widziałam lepsze rezultaty. Ale tak dopiero od 2 tygodnia brania. Ponoć u niektórych dziewczyn po libido therapy efekt jest szybciej, ale u mnie to musiało troche potrwać. Jestem jednak zadowolona.
-
No właśnie licze na to, ze pomoże. Mam problem z tabletkami antykoncepcyjnymi. Biorę je i nie chciałabym z nich rezygnować bo nie jestem gotowa na posiadanie dziecka, jednak zmieniłam już kolejne i nic nie pomaga. Wyczytałam że tabletki mogą pomóc jednak czytałam o asequrelli i ma kiepskie opinie tak wiec zastanawiam się nad libido therapy.
-
Nie wiem jak działa asequrella ale tak jak pisze z libido therapy jestem zadowolona. Też brałam tabletki anty, które zmniejszyły u mnie ochote na seks. Jak czytałam sobie wcześniej to bardzo wiele tabletek działa w ten sposób i nic z tym nie zrobisz. Najlepiej jak samodzielnie sobie sprawdzisz działanie.
-