SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Problemy i komplikacje › Tabletki na libido libido therapy. Czy ktoś moze brał?
Odpowiedz

Tabletki na libido libido therapy. Czy ktoś moze brał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tutaj osoba która brała może tabletki Libido therapy?

Warto?

• Markja Debiutantka

Wysłany: 20 sierpnia, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam przez prawie pól roku. Pomogły chociaż w pierwszych tygodniach wydawało mi się, ze jest to placebo.

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To aż tak długo trzeba brać takie tabletki? Wydawało mi się wcześniej, że taka kuracja trwa krócej.....

• Markja Debiutantka

Wysłany: 21 sierpnia, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślisz, ze efekt będzie po pierwszej tabletce? To nie jak wiagra dla facetów :P Po pierwszych tabletkach najpewniej nie zobaczysz efektu Sama jakbym wceśniej nie czytała opinii innych dziewczyn oraz o tym bym nie wiedziała to pewnie również bym się działąniem tych tabletek zawiodła. Jednak wiedziałam, ze kuracja powinna trochę trwać tak wiec brałam dłużej. I z każdą kolejną tabletką widziałam lepsze rezultaty. Ale tak dopiero od 2 tygodnia brania. Ponoć u niektórych dziewczyn po libido therapy efekt jest szybciej, ale u mnie to musiało troche potrwać. Jestem jednak zadowolona.

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie licze na to, ze pomoże. Mam problem z tabletkami antykoncepcyjnymi. Biorę je i nie chciałabym z nich rezygnować bo nie jestem gotowa na posiadanie dziecka, jednak zmieniłam już kolejne i nic nie pomaga. Wyczytałam że tabletki mogą pomóc jednak czytałam o asequrelli i ma kiepskie opinie tak wiec zastanawiam się nad libido therapy.

• Markja Debiutantka

Wysłany: 21 sierpnia, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak działa asequrella ale tak jak pisze z libido therapy jestem zadowolona. Też brałam tabletki anty, które zmniejszyły u mnie ochote na seks. Jak czytałam sobie wcześniej to bardzo wiele tabletek działa w ten sposób i nic z tym nie zrobisz. Najlepiej jak samodzielnie sobie sprawdzisz działanie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ