Usuwanie zęba w ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Prima ja nie o zębie ale chcialam zapytac co tam z plamieniami? Przeszly?
-
ja wyrywałam w I trymestrze, ogólnie zaczęło się od stanu zapalnego nieszczęsnej ósemki, wraz z ropniem, spuchło mi pół twarzy. Dostałam antybiotyk i jak opuchlizna zeszła to byłam tego paskuda wyrwać oczywiście powiedziałam lekarzowi że jestem z tak wczesnej ciąży i wybrałam zakład gdzie robią bezbolesne znieczulenia wyrwałam i po tygodniu rana się zabliźniła, bo tak to pewnie bym się dalej z nim męczyła a był niebezpieczny dla mojej kruszynki jak się coś dzieje to wyrywaj bez zastanowienia, bo może się z tego zrobić coś niebezpiecznego
-
nick nieaktualnyagi88 wrote:ja wyrywałam w I trymestrze, ogólnie zaczęło się od stanu zapalnego nieszczęsnej ósemki, wraz z ropniem, spuchło mi pół twarzy. Dostałam antybiotyk i jak opuchlizna zeszła to byłam tego paskuda wyrwać oczywiście powiedziałam lekarzowi że jestem z tak wczesnej ciąży i wybrałam zakład gdzie robią bezbolesne znieczulenia wyrwałam i po tygodniu rana się zabliźniła, bo tak to pewnie bym się dalej z nim męczyła a był niebezpieczny dla mojej kruszynki jak się coś dzieje to wyrywaj bez zastanowienia, bo może się z tego zrobić coś niebezpiecznego
agi88 lubi tę wiadomość
-