X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wczesna ciąża - zakażenie bakteria (ureaplasma)
Odpowiedz

Wczesna ciąża - zakażenie bakteria (ureaplasma)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alkaa Nowa

Wysłany: 17 marca 2022, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Czy któraś przechodziła w ciąży zakażenie ureaplasmą?? Zaraz zaczynam 10 tc i okazuje się że u męża wyszło pozytywne badanie na tą bakterię:/ ja w poniedziałek Idę do swojego lekarza na wymaz. Istnieje duże prawdopodobieństwo że też będzie pozytywny :( to moja druga ciąża, pierwszą poroniłam w 9 tc. Nigdzie nie mogę znaleźć jakiś konkretnych przypadków że ktoś przechodził i dobrze się to skończyło

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ