Wczesne poronienie
-
przy tak wczesnych poronieniu chyba nie ma jakiś charakterystycznych objawów - masz tu https://www.medpytania.pl/1913-jak-moze-wygladac-poronienie-w-4-tygodniu-ciazy-jak-w-piatym więcej na ten temat od lekarzaNa zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś.
Antoine de Saint-Exupéry -
nick nieaktualny
-
Dokładnie, jak pisze dddodiii ból miesiączkowy, krwawienie... o sercu już nie wspominając ;(Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyJuż rodziłam, to dzień wcześniej przed poronieniem czułam się tak samo jak dzień przed porodem. Poza tym chwycił mnie nagły skurcz brzucha aż się zgięłam w pół. Po kilku godz. "opadły" piersi. Po następnych kilku godz. brązowe plamienia, które wzięłam za infekcję. Dziewczyny nie lekceważcie tego.
Ale teraz wiem, że nawet moje wyrzuty, że nie pojechałam na IP od razu były bezpodstawne, bo moje dziecko musiało umrzeć :'( w chwili, gdy chwycił mnie ten ból brzucha...
Dziewczyny, które są w I c., nie nakręcajcie się niepotrzebnie nieraz nic nie można na to poradzić. Trzeba myśleć pozytywnie
Chomiczka, wierzę że w końcu i Tobie się uda. Znam taki skrajny przypadek, gdzie ostatnia c. skończyła się porodem, chociaż przedwczesnym, ale dziecko jest zdrowe i pełne życia. -
Dziewczyny a po jakim czasie od poronienia można się starać o kolejne dziecko? U mnie najprawdopodobniej dojdzie do poronienia, beta słabo przyrasta
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Witam. Jestem tu nowa ale muszę się kogoś poradzić bo chyba oszaleje... Byłam u lekarza według usg 6tyd5 dzień widoczny zarodek 8 mm. Lekarz widział serduszko...ale niestety nie było tętna płodu.. czy jest jeszcze szansa żeby usłyszeć bicie serduszka? Dodam że byłam u lekarza tydzień wcześniej i zarodek miał tylko 2 mm. Lekarz stwierdził że najważniejsze że widać serce. Ale wszędzie czytam że jak już je widać to też jest tetno..
-
Edziuuuuuuuunia wrote:Dziewczyny a po jakim czasie od poronienia można się starać o kolejne dziecko? U mnie najprawdopodobniej dojdzie do poronienia, beta słabo przyrasta
Edzia myślę, że odrazu...3 cykle lekarze każą odczekać gdy była czyszczona macica noi ze względu na psychikę...moja nie mogła znieść pustki i chciałam odrazu ale odpuściłam jeden cykl gdyż chciałam mieć pewność, że wraz z kolejną miesiączką wszystko ładnie się doczyści...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -