Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje widoczne echo serca bez pęcherzyka żółtkowego
Odpowiedz

widoczne echo serca bez pęcherzyka żółtkowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hrynia Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na usg (6t.6d) ginekolog zauważył zarodek z echem serca ale nie widział pęcherzyka żółtkowego... Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Jestem pełna obaw... tym bardziej że raz już poroniłam. Boję się powtórki...

4 lata starań, 2 poronienia (14-02-2014,12-01-2015), MTHFR, Niedrożny jajowód, Niedoczynność tarczycy, Komórki NK
    thgf9n7353137rpc.png
  • kejt90 Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. hrynia ja obecnie jestem w 6tyg.2 dni w poniedziałek wszystko było idealnie lecz dziś pęcherzyk żóltkowy mi zanika ale serce bije idealnie. nie mam pojecia od czego to:( lekarz mówil ze jakieś przeciwciala MUSZĄ być np. toxoplazmoza, antykardiolipidowe, tarczycowe, cytomegalia. czekam wlaśnie na szpital i ewentualne podtrzymanie. u mnie w rolę wchodzi tarczyca i pcos =/

8.04.2014 [*] Mój aniołek ;*
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ