X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje wirus?
Odpowiedz

wirus?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • edek665 Debiutantka

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie. Jestem w 13 tygodniu. Wczoraj mialam bardzo niskie cisnienie, tak niskie ze slablam, mialam mroczki,zimne poty. Dzwonilam do gina, zalecil spacer ew.krople z kofeina, sugerowal ze to moze wirus. Dzis od rana to samo, niskie cisnienie, oslabienie,doszly wymioty, brak apetytu, tylko wode wmuszam w siebie i przekaski. Czy ktoras miala podobnie? Czy to raczej wirus czy cisnienie tak powoduje? Dodam ze jestem niskocisnienipwcem od zawsze

• pakima Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak miałam rzekomego wirusa to dostałam zastrzyku energii o dziwo. Jedynie co zażywałam to probiotyki, odpoczywanie, herbata z imbirem dobre na mdłości i wymioty, a jeść możesz mniej i dieta lekkostrawna, i pić dużo zwłaszcza że wymioty się pojawiły, możesz jeśc np. biszkopt. Nie sądzę żeby to ciśnienie było przyczyną być może się czymś otrułaś albo coś złapałaś z powietrza. Powodzenia.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ