SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Problemy i komplikacje › Wygodne buty
Odpowiedz

Wygodne buty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Britka Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakich butach obecnie chodzicie? Jakie są dla Was najwygodniejsze?

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2020, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baleriny i jeszcze raz baleriny. Do wszystkiego i wszędzie poza pracą bo tam mam dress code - no ale obecnie jestem na zwolnieniu tak wiec nie muszę chodzić w butach na obcasie.

Swoją drogą nie rozumiem czemu zmusza sie kobiety do chodzenia na obcasach, denerwuje mnie bo mężczyźni chodza w wygodnych butach na niskiej podeszwie.

Polecam po prostu wybrać cos co jest dla Ciebie najwygodniejsze.
    https://mrfashion.pl/szukasz-obuwia-na-kazda-okazje-sprawdz-polbuty-damskie/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 11:16

• olympia Nowa

Wysłany: 30 września 2022, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz robi się trochę zimniej więc szukam jakichś najlepiej botków wygodnych. Te ze sklepu https://sklepemilia.pl/ wydają się być dobre, zamówię i dam wam znać czy dobrze mi się w nich chodzi. A mają bardzo fajne te botki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2022, 13:03

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 10 października 2022, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie sama dla siebie szukam obecnie wygodnych butów na jesień. Jak na razie śmigam sobie w adidasach i faktycznie jest mi w nich najwygodniej ale zastanawiam się jeszcze nad jakimiś fajnymi botkami:
    botki-na-traparze-buty-na-jesien.jpg

Jak takimi na traperze. Widziałam, ze w ostatnim czasie są bardzo popularne i sporo dziewczyn nosi je również do spódnic.
    https://www.24gliwice.pl/wiadomosci/botki-na-traperze-hitem-tej-jesieni/

A jak Wy je stylizujecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2022, 12:41

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ