X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wyniki biochemii
Odpowiedz

Wyniki biochemii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • milay_a Debiutantka

Wysłany: 17 października 2024, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, prośba o słowo wsparcia. Może któraś z was ma już doświadczenie z poprzednich ciąż.

W innym wątku opisałam, że we wtorek byłam na USG prenatalnym, pomijam już okoliczności jego wykonania, ale ogólnie wszelkie parametry lekarz określił jako w normie i bez zarzutów. Zaraz po badaniu pojechałam na krew (papp-a) i wyniki mnie przeraziły:

Papp-a 0.46 lU/l, a wolne bhcg 8.01 lU/l.

Niestety, dzisiaj się dowiedziałam, że lekarz który ma zrobić opis do USG pojechał na urlop, więc najszybciej opis dostanę 28 października, a ja odchodzę od zmysłów.

Mam wrażenie, że te wyniki są ekstremalnie niskie, a od wtorku czułam się całkiem ok psychicznie po tym jak usłyszałam, że sam obraz nie pokazuje żadnych nieprawidłowości..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ